Se tejföl, se mustár: parizerkrém kicsit másképp

2012.04.05. 23:41 - Pillekert

Címkék: parizerkrém

 Reggeli után kutatva találtam néhány karika maradék parizert. Gondoltam elkészítem a múltkori parizerkrémet, na de se mustár, se tejföl nem volt épp itthon... Azért nem adtam fel :) Így született meg ez a még egyszerűbb, és éppen annyira gyorsan elkészíthető, éppen annyira finom ketchupos parizerkrém recept.

 Hozzávalók:

  • kb. 10 dkg párizsi/parizer
  • 1 ek. ketchup
  • 1/2 ek. margarin
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • ízlés szerint só, bors

A recept végtelenül egyszerű: dobálj bele mindent a turmixolós edénybe, aztán jöhet a botmixer. Jól összeturmixoljuk, és kész is, kenhető a krém a kenyérre :)

A bejegyzés trackback címe:

https://pillekert.blog.hu/api/trackback/id/tr834388745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása